reddead2remasterkansellert
Rockstar gjør visst alt for å få ferdig GTA 6 i tide og skal nå ha kansellert Red Dead Redemption 2 til Xbox Series X/S og PS5.

Annonse


Skjer ikke dette heller?

Rockstar har måttet avlyse en rekke prosjekter de siste årene skal vi tro ryktene.

Red Dead Redemption 2 next-gen skal være kansellert for lenge siden

Kansellerte spillene alle håpet på grunnet fiasko-lansering” meldte vi 5. juli, men det var visst ikke hele historien da det ble avslørt at Rockstar visstnok valgte å kansellere GTA IV og Red Dead Redemption ny-versjoner grunnet den dårlige mottagelsen av “Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition”.

Nå skal Red Dead Redemption 2-oppdateringen til den nåværende konsoll-generasjonen også være dumpet av Rockstar.

Rockstar har laser-fokus på GTA 6

Den påståtte kanselleringen er langt mer overraskende enn at Rockstar ikke ønsker å gå tilbake til de to eldre spillene, da det er en langt større oppgraderings-jobb enn RDR 2 (2018) som er forholdsvis nytt i forhold til de to andre fra 2008 og 2010.

Annonse


Det er for øvrig en lekker med navn “Tez2” som sier at det er lenge siden han/hun hørte at den forbedrede versjonen til Xbox Series X/S og Playstation 5 er dumpet av Rockstar. Studioet har allerede varslet stopp av nytt innhold til Red Dead Online for å fokusere på GTA 6.

Det er ikke godt å gjette hvor langt de har kommet i utviklingen av det nye Grand Theft Auto-spillet, men studioet har i det minste bekreftet at de jobber med det – en lansering om en eller to år er kanskje ikke over-optimistisk?

Annonse


Annonse


Annonse