samsunggaminghub
Samsung har lansert Gaming Hub til kompatible 2022 TV-er.

Annonse


Se hva Samsung TV-er oppgraderes med denne uken

Det var 10. juni vi skrev om lanseringen av Samung Gaming Hub.

Oppdatert, 4. juli, 15:44:

Hub-en lanseres denne uken i Norden:

“Appene blir tilgjengelige via en programvareoppdatering som slippes i løpet av den første uken i juli, avhengig av plattform. Lanseringen gjør det mulig for gamere å enkelt finne frem til sine favorittspill. I tillegg til Xbox blir NVIDIA GeForce NOW og Google Stadia tilgjengelige på Samsungs smarte TV-er og skjermer,” melder Samsung Nordic.

Annonse


Slik ser det ut

Og nå har dagen kommet, med et oppdatert grensesnitt som gir innpass til GeForce Now, Stadia, Utomik, Twitch, og den nye Xbox TV-appen med Xbox Cloud Gaming som foreløpig er eksklusivt forbeholdt Samsungs 2022-TV-er. Amazon Luna er også underveis.

Det er 2022-modellene som får tilgang, og som vi meldte 10. juni:

“Xbox-appen kan fra datoen lastes ned fra Samsung Gaming Hub eller Media Hub. Logg så inn med Microsoft-kontoen og koble til gamepad-en via Bluetooth.

En annen nyhet i Xbox-universet er at Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer vil kunne sky-strømme utvalgte spill de allerede eier, men som ikke er en del av Xbox Game Pass-biblioteket.”

Nvidia har for øvrig lagt til Alaloth: Champions of The Four Kingdoms, Disgaea 6 Complete, Card Shark, KartKraft, Hotline Miami og NASCAR 21: Ignition til sin strømme-tjeneste GeForce Now.

Partnerne:

Her er de støttede TV-ene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse