godofwarragnarok11november
Rykter peker i retning en lansering i november, og fordi to andre storspill også lanseres den måneden, er 11. november, en fredag som Sony foretrekker, en mulig lanseringsdato.

Annonse


Kan dette være datoen for spillet alle venter på?

Det svirrer endel rykter om at God of War: Ragnarok er utsatt til 2023. Produsent Cory Barlog sier det ikke stemmer og ber fansen slutte å hetse han og andre om å røpe lanseringsdatoen.

Er 11. november datoen for den største Playstation-lanseringen i år?

Er det en ting spillere har blitt vant til de tre siste årene er, er det utsettelser av store spill. Mange frykter derfor at også Ragnarok ryker.

Spillet ble annonsert i september 2020, og det har vært under utvikling i god tid før det, men for oss ser det ut som spillet i hovedsak nytter mye av teknologien som det første spillet i omstarten av serien brukte, så vi har av den grunn et håp om lansering i år.

Derfor kan dette være datoen

Noe annet som gir oss håp er at Tom Henderson, som lekket en god del om Battlefield 2042 før lansering, ikke har hørt at spillet utsettes.

Annonse


Det han fortsetter å høre i bransjen er at november er lanseringsmåneden, og når man tar en titt på lanseringskalenderen kan man også estimere seg frem til en lanseringsdato i vinter-måneden.

For det første foretrekker Sony å lansere spill på fredager, så om de fortsetter dette er 11. november en mulig lanseringsdato fordi vi allerede vet at nye Need for Speed lanseres 4. november.

Kilder har avslørt at Avatar-spillet til Ubisoft lanseres 18. november, noe som gir få fredager igjen.

Annonse


Annonse


Annonse