vwareokanskjei2023
ID.Aero kommer kanskje på norske veier i 2023.

Annonse


Her er deres første ID-sedan med over 600 km rekkevidde

ID.Aero er VW sin åttende bil i el-merkevaren som fra før av består av ID.4, ID.4 GTX, ID.5, ID.5 GTX, ID.BUZZ og ID.BUZZ Cargo.

Omtaler Aero som en milepæl

“Produksjonsutgaven av bilen kan dukke opp på norske veier allerede neste år,” melder produsenten som altså ikke kan garantere en lansering i Norge i 2023,, selv om sjansene for at nye biler kommer hit relativt høyt er takket være den høye adopsjonen av el-biler.

Dette er altså et konsept, men for oss fremstår denne som veldig komplett. VW viser også litt av interiøret om du ser på lanserings-traileren under.

Med konseptutgaven av ID. AERO får vi en god smakebit av det neste medlemmet av ID.-familien. Dette er en bil med et emosjonelt design som i høyeste grad også ivaretar aerodynamikken. Rekkevidden blir på godt over 600 kilometer. Samtidig byr ID. AERO på eksepsjonell plass og eksklusivt interiør.

Harald Edvardsen-Eibak, direktør, Volkswagen Norge i Harald A. Møller AS.

Lover opp til 620 km rekkevidde

VW sier at bilen får en rekke vidde på “inntil 620 km (WLTP),” og at “bilens design med den aerodynamiske utformingen og den tilbaketrukne hekken reduserer luftmotstanden. Det gir bilen en imponerende rekkevidde på inntil 620 kilometer (WLTP).”

Felgende på modellen som vises frem er på 22″ med turbindesign som er integrert i hjulbuene. På konseptbilen er de klassiske dørhåndtakene erstattet av opplyste berøringsflater.”