sonyskallanseretospillskjermer
Sony utvider snart tilbehøret til Playstation 5 å inkludere tre hodesett og to skjermer med Inzone-merkevare.

Annonse


Nå kommer Playstation 5-skjermene med 4K og 144Hz

Sony har planer om å lansere to Inzone-skjermer som de perfekte partnerne for Playstation 5.

Disse er også myntet på PC-spillere

Fra før av har det lekket tre nye hodesett til konsollen i form av Inzone H9, H7 og H3 – her får du vite mer om dem.

Nå skal selskapet runde av merkevaren med to skjermer der en av dem støtter 4K og 120Hz, og den andre utrolig nok 240Hz og 1080p.

Det er jo ingen konsoll-spill som kjører 240Hz, så Sony ser ut til å fri i enda større grad til PC-markedet med ikke bare spill, men nå også maskinvare. Spennende.

Annonse


Når disse lanseres er ukjent, men kanskje sammen med nye spill? De nyeste ryktene peker i retning på at Uncharted: Legacy of Thieves Collection lanseres til PC 19. oktober. Det er jo mulig Sony kombinerer flere spill-lanseringer med den nye maskinvaren.

Hvor store blir de?

Størrelsene på skjermene er ikke kjent, men HDR er på plass, det samme er VRR-støtte (som jo PS5 har), 1 ms responstid og FPS-måler. Prisene er heller ikke kjent, men forvent en ganske snarlig lansering som med hodesettene.

Sony har tidligere solgt TV-er som er merket “perfekt for Playstation”, men dette er altså mindre skjermer, og nærmere tilknyttet PC-markedet, enn tradisjonelle TV-er.

Dog skal det sies at også TV-er nærmer seg skjermer i større grad, med blant annet støtte for G-Sync og andre teknologier som tidligere har vært forbeholdt dedikerte spill-skjermer.

Annonse