telia5gandrehalvdel2022
Telia har avslørt sine 5G- planer for andre halvdel i år.

Annonse


Her er listen med de nye stedene som får 5G fra Telia

Telia varsler nye steder som får 5G i løpet av kommende halvår 2022.

Telia lover nasjonalt 5G i 2023

– Neste halvår vil et stort antall byer og kommuner i blant annet Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestfold og Telemark og Vestland få 5G fra Telia med høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning, sier administrerende direktør i Telia Norge, Stein-Erik Vellan. 

I pressemeldingen avsløres det nå nøyaktig hvilke steder som får 5G i andre halvår i år:

  • Agder: Sirdal
  • Møre og Romsdal: Aukra, Aure, Averøy, Fjord, Giske, Gjemnes, Hareid, Herøy, Hustadvika, Kristiansund, Molde, Rauma, Smøla, Stranda, Sula, Sunndal, Surnadal, Sykkylven, Tingvoll, Ulstein, Vanylven, Vestnes, Volda, Ørsta og Ålesund
  • Rogaland: Haugesund og Randaberg
  • Trøndelag: Frøya, Heim, Hitra, Holtålen, Indre Fosen, Malvik, Melhus, Midtre Gauldal, Oppdal, Orkland, Osen, Rennebu, Rindal, Røros, Selbu, Skaun, Tydal, Ørland og Åfjord
  • Vestfold og Telemark: Hjartdal, Kviteseid, Midt-Telemark, Nissedal, Nome, Notodden, Seljord, Skien, Tinn og Tokke
  • Vestland: Alver, Askvoll, Aurland, Austevoll, Bjørnafjorden, Bremanger, Fjaler, Gloppen, Gulen, Hyllestad, Høyanger, Kinn, Kvam, Luster, Lærdal, Osterøy, Samnanger, Sogndal, Solund, Stad, Stord, Stryn, Sunnfjord, Sveio, Ullensvang, Vaksdal, Vik, Voss og Årdal
  • Viken: Rollag

Kunder av Telia får fortløpende informasjon om når 5G kommer til der de bor og jobber. Har du en 5G-telefon med tilhørende abonnement kan du umiddelbart koble deg til det nye mobilnettet etter hvert som basestasjonene i ditt område oppgraderes. 

Telia