trenyesonyhodetelefonerforplaystation
I tillegg til tre nye hodetelefoner skal Sony også visstnok lansere en dyrere DualSense-kontroller. Bilde: OnLeaks/91Mobiles

Annonse


Her er de nye Playstation-hodesettene

Sony skal lansere en ny serie hodetelefoner til Playstation. Merkenavnet er Inzone.

Kan kobles til PC

Det er snakk om tre modeller som alle får 3D-lyd: H9, H7 og H3. Det er 91Mobiles som har lekket produktene, med bilder av samtlige. De mener Sony skal lansere dem om kort tid.

USB C og USB-dongel for å koble H7-modellen til PC (det er mulig støtten blir bredere enn som så) er også inkludert, noe som gir mening all den tid Sony ruster opp satsingen på PC-spill. Det er naturlig nok H9 som er toppmodellen, og dette er også den eneste med ANC melder 91Mobiles i et avsnitt, men skriver samtidig at H3 også har en knapp for dette.

Som vi kan se av bildet har også H3 en knapp for å veksle ANC og omgivelses-lyd, så vi regner med det eneste som skiller dem er trådløs/kablet og eventuelle ulikheter i lydbildet.

Annonse


Samtlige får 3D-lyd

Men det er kun H7 og H9 som har trådløs tilkobling noe som kommer klart frem av bildene.

Vi finner på dette hodesettet en hvit mikrofon koblet til, som alltid, på venstre side. På høyre side finner vi en spill/chat-knapp, en Bluetooth-parringsknapp og av- og -på-knappen.

H9.
H7. 
H3.

Annonse


Annonse


Annonse