microsoftdefenderpåversavplattformer
Microsoft har lansert Microsoft Defender til samtlige plattformer. Inkludert er phishing-beskyttelse og administrasjon av antivirus-programmet på tvers av plattformer.

Annonse


Microsoft Defender er den nye sikkerhets-sentralen for alle dingsene dine

Microsoft har lansert den nye Defender-plattformen til Windows, macOS, iOS og Android.

Dette er Microsofts nye Defender for Microsoft 365

Tjenesten synkroniserer allerede eksisterende antivirus-programmer som de fra Norton og McAfee på tvers av enheter, samtidig som de tilbyr sikkerhetstjenester som phishing-beskyttelse ved å dyp-analysere lenker.

Tjenesten sentraliserer administrasjonen og overvåknigen av sikkerhetsstatusen på tvers av datamaskinene og telefonene dine. Selskapet har også bygget inn sanntids-varsling.

Her kan du laste ned til din enhet.

Appen gir oversikt over hva man må passe på, inkludert for andre enheter familien bruker.

“Brukervennlig nettbeskyttelse for deg, familien og enhetene dine med Microsoft Defender-appen. Nå er den tilgjengelig for nedlasting med Microsoft 365-abonnementet ditt,” forklarer Microsoft om tjenesten som i skrivende stund inkluderer phishing, administrator og tilgang til sitt eksisterende antivirus-program under samme paraply.

Nye funksjoner kommer senere, som VPN:

“Utvidelsen av sikkerhetsporteføljen vår med Microsoft Defender for enkeltpersoner er en naturlig og spennende progresjonen i vår reise som sikkerhetsselskap. Fremover skal vi fortsette å samle flere beskyttelser under ett enkelt dashbord, inkludert funksjoner som beskyttelse mot identitetstyveri og en sikker nettforbindelse.

Vasu Jakkal, konserndirektør, Microsoft sikkerhet
Dette er hva Defender kan.

Annonse