sonyoppdatertdualsense
Sony skal visstnok vise frem mer maskinvare utover den oppgraderte kontrolleren på tampen av måneden.

Annonse


Skal lansere super-versjon

Battlefield-lekker og nå Playstation-journalist Tom Henderson kan avsløre flere spennende nyheter tilknyttet Playstation-universet.

Det kommer en oppgradert utgave av DualSense

Microsoft har lenge tilbudt “Elite-“gaver av sine gamepads der det store poenget er at man kan skifte ut og endre på knapper og triggers.

Kontrollerne veier også mer, er mer robuste og bruker andre materialer enn “billig” plast – nå jobber Sony med det samme i form av oppgraderte DualSense.

Ifølge Hendersons kilder skal selskapet avsløre produktet allerede i løpet av noen uker.

Annonse


Dette kan man gjøre

Analog-spakene, triggerne og knappene bak skal kunne fjernes på den nye kontrolleren som har kodenavn “Hunt.”

Det som gir rapporten aller mest kred et lekkeren faktisk sendte et bilde av prototypen til Henderson, men med klausulen at bildene ikke ble publisert.

Ifølge Henderson minner kontrolleren mye på den nåværende utgaven, der den største endringen er at det nå er knapper under analog-stikkene slik at man kan fjerne sistnevnte.

“PS 5 Pro Controller”

Det er også introdusert mer materiale på sidene for optimal komfort (som Elite Wireless til Xbox), og kontrolleren, som omtales omtales som “PS 5 Pro Controller”, vil få større programvareoppdateringer.

Ryktene sier også at Sony skal annonsere en rekke nye maskinvare-produkter på tampen av måneden. Er det kontrolleren? Er det noe tilknyttet PS VR 2 eller hodesettet og kontrolleren? Vi følger med.

Annonse


Annonse


Annonse