ipad141ikkepropromotion
aKanskje er det en stor iPad Air som er på vei? Også Air mangler 120Hz.

Annonse


Det er en stor skuffelse med giga-iPad og MacBook Pro 13 har samme problem

Apple skal visstnok ikke levere ProMotion-paneler i nye iPad på 14,1″ som trolig lanseres sent i år eller tidlig neste år.

Det er visst ingen Pro

Med andre ord vil det som bør være den største og gjeveste modellen heller ikke 120Hz, noe ei heller oppgraderte MacBook Pro 13 M2 har.

Det nye med den maskinen er selvsagt M2-brikken. At den har “Pro” i navnet sitt, men mangler det de to andre Pro-modellene har er et noe snodig valg.

Maskinen er med stivere pris (15 990 mot 16 990 – MacBook Pro har vifte som forrige generasjon og kan derfor hente ut litt mer ytelse fra brikken) og et gammelt design dermed ikke spennende ut mot nye MacBook Air, men merk at den har to timer lengre batterilevetid med 20 timer video-avspilling. Apple må derfor håpe de har klart balansegangen slik at de selger flest mulig av begge.

Annonse


Ikke 120Hz, men bedre kameraer, M2 og trådløs lading

Årsaken er visstnok enkel: dette er faktisk ikke en iPad Pro, bare en iPad (Air?). Overraskende. Vi tok det for gitt i den første artikkelen om produktet for fire dager siden. Kanskje sikter de seg inn mot Surface Go-serien og Chromebooks. Da skal prisingen bli ekstra interessant å se.

Det er igjen Ross Young, som tviler på at det kommer en MacBook 12″, sier at de har bekreftet at 14,1″-modellen skal bruke tradisjonell LED og ikke miniLED som tidligere spådd. Fra før av er det meldt M2-brikke, bedre kameraer og trådløs lading, så da får den vel “glass”-bakside og kommer AirPower?.

Young tror på en lansering i første kvartal 2023.

“iPad”

Det er også nyheter for den aller billigste iPad-serien. 9to5Mac har skaffet til veie informasjon som avslører at den får A14, 5G og USB C for første gang, nok et steg i retning USB C på alt, inkludert iPhone.

Forvent også samme oppløsning som iPad Air (2360 x 1640) og en skjerm på enten 10,5″ eller 10,9″. Det er ukjent om designet forblir uendret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse