windows11betafilutforskerfaner
Beta test-versjon 22621.160 gir denne kanalen tilgang til faner i utforskeren.

Annonse


Nå kan beta-testere prøve Windows 11 med faner i utforskeren

Etter noen dager som dev-eksklusiv har Microsoft gjort tilgjengelig en ny beta-versjon, 22621.160 (oppdatering KB5014770), av Windows 11 med faner i fil-utforskeren.

Nå kan beta-testere også prøve faner i utforskeren

Den nye utforskeren ser nå mer ut som en ekte app enn et vindu som lister opp filene dine. Det nye grensesnittet har en venstre-del som ifølge Microsoft gjør det enklere å finne mapper som er viktige for deg.

Merk at Microsoft fremdeles ruller ut denne funksjonen selv om beta test-versjonen er installert.

Som en digresjon ble Apple og Microsoft lenge kritisert for ikke å tilby akkurat denne funksjonen, men Apple slo Microsoft til målstreken.

Annonse


Og det er faktisk alt

Det er listet kun en feil (med et ikon i filutforsker-faner) med denne versjonen, og det er heller ikke oppført noen andre forbedringer eller for den saks skyld feilrettinger i denne oppdateringen.

Man får her kjapp-tilgang til favoritter og mye brukte mapper og OneDrive sky-profiler som er lagt til i Windows:

OneDrive-skyprofiler gjenspeiler brukerens navn tilknyttet kontoen. Windows-mapper som er tilgjengelige som standard i navigasjonsruten, vises ikke lenger under “Denne PC-en” for å holde nettopp den visningen fokusert på PC-ens stasjoner. Når du navigerer til mapper som synkroniseres med OneDrive, for eksempel Dokumenter, Bilder, osv., viser adresselinjen den riktige banen for å bidra til å bringe klarhet når mappene dine er i skyen kontra lokal,” forklarer Microsoft.

Microsoft