TheLastofUsRemakekommerseptember2022
2. september lanseres The Last of Us Remake til Playstation 5, og senere til PC.

Annonse


Slik ser The Last of Us Remake ut – lanseringsdatoen lekket

Endelig er det tid for en stor-oppgradering av det første The Last of Us-spillet.

I september er det tid for nok en versjon av The Last of Us

Lanseringen er satt til 2. september til Playstation 5, og kun den nyeste og ikke PS4. Det kommer også en PC-versjon, men den versjonen er fremdeles under utvikling og lanseres ikke samme dag. Spillet inneholder Left Behind DLC-en, men ikke flerspiller-delen Factions.

Opplev en total overhaling av den originale opplevelsen, trofast reprodusert, men med modernisert gameplay, forbedrede kontroller og utvidede tilgjengelighetsalternativer. I tillegg økes opplevelsen med forbedrede effekter og forbedret utforskning og kamp.

Sony

Se traileren og skjermbilder under:

Annonse


Annonse


Annonse