Unrealengine5projectm
Project M ser utrolig bra ut, ikke så rart: kombinasjonen Unreal Engine 5 og et interaktiv spill legger alt til rette for det.

Annonse


Det nærmeste vi har kommet foto-realisme

Ncsoft har presentert Project M, et spill som tar Unreal Engine 5 til nye høyder.

Interaktive filmer drar spesiell nytte Unreal Engine 5

Det er mange demoer og visuelle presentasjoner av motoren, men det er få spill som hittil er annonsert med motoren, men samtlige stor studio jobber selvsagt med ett eller flere spill som bruker den nye grafikkmotoren som har et unikt og imponerende lys-system.

At nettopp dette spillet tar seg bra ut er også fordi det ser ut som et fra Quantum Dream med mye fortelling gjort av skuespillere med bevegelses-opptak og deretter limt inn som modeller i 3D-verdenen samt trykking på knapper på korrekt tidspunkt – som utvikleren sier er dette en interaktiv film.

Dessuten, jo mindre dynamikk det er i spill-verdenen, og jo mer regissert og lineært det er, jo mer kan man kjøre på med imponerende effekter, dype teksturer og annet snacks.

Annonse


Merk deg spesielt andre halvdel av klippet der de imponerer med hvordan de har klart å gjenskape ekte steder til Epic Games sin UE 5.

«Fotorealisme»

Studioet fra Sør-Korea som står bak spill som Guild Wars og Lineage, sier at de fremover vil være mer proaktive i forhold til å vise frem nye prosjekter slik at fansen kan hjelpe til med tilbakemeldinger.

Spillet handler om en mann som søker hevn etter mordet på sin kone. Ikke så veldig originalt, men Ncsoft lover «foto-realistisk grafikk og høy produksjonskvalitet». Det kan være nok.

Få med deg alle sakene om Unreal Engine 5.

Annonse