diabloimmortal1millionkroner
Du kan enten betale 110000 dollar, over 1 million kroner, eller spille i 10 år for få alle de legendariske Diablo Immortal-edelstenene.

Annonse


Det koster 1 million kroner å få den beste Diablo Immortal-karakteren

110 000 dollar koster det deg å få den aller beste karakteren i Diablo Immortal, et spill som er gratis å spille, men som koster penger om man ønsker det aller beste til sin helt.

Pung ut eller spill i ti år

Det er en YouTube-er som har regnet ut at man kan bruke 1 million kroner om man handler alle “Legendary Gems” til en karakter. Edelstenene er en av tre ting man kan oppgradere i spillet foruten tradisjonelt utstyr og karakter-nivå.

Har du ikke lyst å betale? Vel, da må du belage deg på å gi opp det du har av et liv og bruke 10 år med spilletid for å skaffe edelstenene uten å punge ut.

Immortal får tyn av gamerne

Spillet ble ikke akkurat godt tatt i mot av fansen da Blizzard avslørte at Immortal skulle bli et mobil-spill (det ble senere annonsert en PC-versjon, men for øyeblikket er denne utgaven dårlig), og med det også at spillet, fordi det er gratis, ville gi mulighet til å handle til seg en bedre opplevelse i stedet for å betale for spillet med en gang – dette blir alltid tatt i mot med negativitet for spillere som ikke liker at man kan betale for fordeler.

Annonse


For utgiveren og studioet er det en enkel måte å få spillerne hekta og derfor økt sjansen for at de bruker mer penger langsiktig enn å betale noen par hundrelapper en gang.

Den foreløpige konklusjonen er likevel at det er en solid og polert spill, pengebruken eller ei.

Annonse