psvr2spill
Horizon Call of the Mountain kommer til PSVR 2, og nå har Sony avslørt fire andre spill som også er aktuelle for det nye hodesettet.

Annonse


Sony har avslørt PSVR 2-spillene

Sony har endelig avslørt en rekke spill som kommer til PSVR 2 og at Marvel’s Spider-Man Remastered kommer til PC.

Sony viste frem fem spill til PSVR 2

Selskapet lover at hodesettet, som fremdeles ikke har pris, skal lanseres med 20 spill, og nå vet vi mer hvordan de blir.

Først og fremst kommer Resident Evil 4 til hodesettet, og åtteren kommer som remake til Xbox, PC og PS5 24. mars 2023. Det skal lanseres “PSVR 2-innhold” til spillet (uten dato), men det er mer usikkert hvordan dette blir i praksis, førsteperson eller ikke.

No Man’s Sky som ble reddet av utviklerne etter en katastrofe-lansering til PC kommer til PSVR 2 i VR-versjon som jo allerede PSVR og PC.

Annonse


The Walking Dead: Saints and Sinners: Retribution kommer også til PSVR 2 i år, så da er det i det minste garantert at hodesettet lanseres i år, vi tipper nærmere vinteren.

Horizon Call of the Mountain er allerede annonsert, men nå har Guerilla avslørt mer. Det skal bli spennende å finne ut hvordan pil-og-bue fungerer i VR – mange av dere har sikkert testet akkurat det på PC med Valves VR-pakke for noen år tilbake.

Spennende er det også at Resident Evil Village kommer i PSVR 2-utgave. Når spillet lanseres er ikke kjent.

Se alle trailerne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse