diabloimmortal60fps
Innstillingene er litt gjemt unna, men det er vel verdt å aktivere 60 FPS.

Annonse


Du har vel aktivert den viktige Diablo Immortal-forbedringen?

Diablo Immortal gjør deg enda mer avhengig enn de andre spillene i serien.

Vær varsom; du blir avhengig

Årsaken er enkel: du kan spille uansett hvor du er og co-op-opplevelsen er så sømløs som den kan få blitt. Vi har testet noen timer på en iPad Pro 12,9 med Xbox-gamepad og finner at det er veldig vanskelig å legge fra seg når man først har startet.

Grafikken er ikke den beste som noen sinne er servert på nettbrett (den er god nok), men lydeffektene og den konstante utdelingen av bedre rustning og våpen, for ikke å snakke om at man ofte i begynnelsen øker i nivå, får en klistret til skjermen.

Med andre ord: det er vel verdt å laste ned Immortal til mobilen eller nettbrettet ditt. Vi skal selvsagt prøve det på PC når det lanseres 19:00 i kveld. Nå som spillet er en nett-tjeneste forventer i massevis av ekstra-innhold fremover. Vi håper bare ikke vi må punge ut for alt.

Annonse


Selv om Immortal ble mottatt til negativitet da det ble annonsert i 2018, fordi det kun var et mobil-spill, har markedet endret seg ganske mye og vinklet seg mer inn på håndholdte enheter i det siste, at vi dette blir en suksess. At spillet også kommer på PC var nok et veldig smart trekk, og allerede på mobil er det mange du kan spille sammen med – første gang vi skulle koble Blizzard-kontoen mot spillet ble vi faktisk satt i kø.

Slik får du 60 FPS

Du lurer kanskje på tittelen, og dette er hva du må få med deg: 30 FPS er aktivert som standard – det går jo ikke når man har 60 FPS-valg, men hvor? Inne i spillet finner du tre horisontale streker, trykk på den og deretter på tannhjulet. Under “Graphics” finner du 60 FPS-valget, og du kan skru opp og ned på oppløsning og ulike visuelle effekter. Med alt på maks er det fremdeles 50 prosent ressurser igjen om man spiller på en iPad Pro.

Denne er vi ikke helt sikre på, men vi fant at flere av karakterene på andre enheter ikke ser ut til å ha blitt lastet opp i skyen og derfor ikke tilgjengelig på våre største fortrukne enhet. Det kan tenkes at man må trykke på profil-bildet oppe til venstre og velge å avslutte spillet for at dette skal skje, men vi kan ikke garantere at det slik det fungerer. Det kan også hende at Blizzard hadde problemer med dette i starten og at det ikke er noe å tenke på lenger.