rockstarsnarligkunngjørelse
Er det GTA VI Rockstar skal snakke om "snart", eller er det en remaster eller en helt ny merkevare? Som vanlig lekker det aldri nok informasjon fra dem.

Annonse


Hva er det Rockstar snart skal snakke om?

Det er så sjelden vi hører fra personer med interne kunnskaper om Rockstars planer, at når vi først får nyss om noe nytt er det spennende.

Kunngjøringen skal skje “relativt raskt”

Det er spill-journalist Chris Klippel, som også omtales som en velkjent Rockstar-insider, som mener at studioet skal si noe om et nytt spill snart.

Hvilket spill er det? Er det GTA VI, eller er det noe helt annet? Hva med en oppfølger til Max Payne?

Har Rockstar en GTA VI-lanseringsdato til oss?

Lite trolig: mer trolig enn det er en remaster av Red Dead enn det, men aller mest troen har vi på at GTA VI skal vises frem, et spill studioet jo allerede veldig knapt har bekreftet de jobber med.

Annonse


Det er også alt de har sagt tradisjonen tro fra selskapet det svært sjelden lekker noe som helst fra. Vi tipper dog at GTA VI skal vises frem i år, men om oppfølgeren til giga-suksessen GTAV er et 2022-spill, det er vi langt mer usikre på.

Størrelsen, detaljnivået og stemnigen i Rockstar-spill er anerkjent av bransjen, om enn GTA-spillene også er kjente for oppdrags-reprise. Så er det også store forventninger til det visuelle også denne gang, og vi har allerede hørt rykter om at vi ikke blir skuffet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse