nyemacbookairkanseslikut
Nye MacBook Air, men enten M2 eller oppgradert M1, kan introduseres allerede på mandag klokka 19:00. Bilde: Darvik Patel

Annonse


BLIR DEN SLIK? Nye MacBook Air kommer kanskje på mandag

Det er seks til åtte uker leveringstid for MacBook Air M1 i Norge, samtidig er Pro 13″ M1 på lager. Det er vanlig med lange leveringstider fra Apples nettbutikker før lansering av et nytt produkt.

Oppdatert, 1. juni, 21:19:

Om Apple kombinerer nye iMac med et MacBook Pro-lignende design, der det gir mest mening å hente inspirasjon fra iMac, så kan den bli slik (alle bilder: Darvik Patel):

MacBook Air M1 har over en måned leveringstid

Det har flere ganger vært hintet om MacBook Air M1-lansering på WWDC førstkommende mandag klokka 19:00, og dette styrker selvsagt disse ryktene.

Annonse


Det litt rare er at både Pro og Air ble lansert samtidig med M1, men med det samme designet som i Intel-tiden – fordi Pro-modellen ikke har leveringsproblemer, kommer kun Air i ny utgave?

M2 eller M1, det er spørsmålet

Litt rart er det kanskje, men ikke helt overraskende heller da vi ikke har hørt noe om et nytt design til MacBook Pro M1 13″. I hvert fall ikke enda. Med tid og stunder får den MacBook Pro 14-designet.

Hva angår brikke-valg er det fremdeles usikkerhet om Apple har utstyrt den med en helt ny M2-brikke eller en oppgradert M1.

I USA er leveringstiden en til to uker, her i Norge er den mye lengre trolig grunnet lagerkapasitet:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse