lastnednyewindowsnå
Dette er versjonen som er godkjent av Microsoft som den endelige versjonen. Microsoft planlegger trolig å lansere den via Windows Update i september.

Annonse


Nå kan du laste ned nye Windows 11

Microsoft har godkjent versjon 22621 som Windows 11-oppgradering 22H2.

Alle andre må vente til september

Det er ikke slik at alle kan be om oppdateringen via Windows Update riktig enda: det skal visstnok ikke skje før i september, men alle som er Insiders kan laste ned den nye versjonen nå, også som ISO, og deretter avmelde maskinen sin fra Insider-programmet etter installasjon om ønskelig.

For å laste ned besøker du denne nettsiden og logger på Microsoft-kontoen som er tilkoblet Insider-programmet. Deretter velger du versjon 22621 helt nederst på siden, den er på rundt 4,7GB. Det er så bare å montere ISO-filen i Windows-utforskeren, åpne innholdet og starte setup-filen.

Merk at versjonen fremdeles er listet under Insider beta, men at Microsoft har godkjent denne versjonen som Release to Manufacturing (RTM).

Dette er nytt i 22H2.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse