xboxstrømmeboks
Microsoft har gitt opp strømme-enheten de har jobbet med noen år, og prøver en annen tilnærming. Produktet har vært under utvikling i noen år allerede. Illustrasjonen skal være basert på lekkasjer.

Annonse


Microsoft bekrefter ny spill-boks, men de er ikke fornøyde med den

Til Windows Central bekrefter Microsoft at “Keystone” var en strømmedongel de jobbet med for å levere Xbox Cloud Gaming direkte til TV-en.

Microsoft ikke fornøyde med “Keystone”

Nå avslører selskapet til Windows Central at de har gitt opp modellen de jobbet med og prøver en annen tilnærming:

“Vår visjon for Xbox Cloud Gaming er urokkelig, målet vårt er å gjøre det mulig for folk å spille de spillene de vil, på enhetene de vil, hvor som helst de vil. Som annonsert i fjor, har vi jobbet med en enhet for strømming av spill med kodenavnet Keystone, som kan kobles til hvilken som helst TV eller skjerm uten behov for en konsoll.”

Nå kommer det neppe noe før neste år

Videre forklares det at de konstant evaluerer slike prosjekterer og lærer av dem for å bringe den beste opplevelsen til kundene.

Annonse


De sier at de er på vei bort fra dagens iterasjon av enheten, at de skal ta med seg det de har lært videre og “refokusere” for en annen tilnærming.

Med andre ord er en slik enhet enda noe lenger unna lansering. Nøyaktig hva det er som ikke fungerte er usikkert, og det er derfor ikke godt å vite hva den nye planen er.

Ifølge Windows Central har enheten vært under utvikling i noen år allerede. Som oss forventer ikke Windows-bloggen å se enheten med det første, og aldri verden at de rekker å vise den frem på Xbox-pressekonferansen 12. juni.

Annonse


Annonse


Annonse