broadcomhandlervmware
Broadcom leverer IT-infrastruktur, mens VMware er mest kjent som virtualiserings-eksperter.

Annonse


GIGA-oppkjøp på 580 milliarder kroner

Broadcom har handlet VMware for svimlende 61 milliarder dollar, rundt 580 milliarder kroner.

Det tredje giga-oppkjøpet på kort tid

Selskapets oppkjøp av sky- og virtualiseirngsselskapet er en av de største noen sinne, bare i skyggen av Dells handel av EMC for 67 milliarder dollar og Microsofts planlagte handel av Activision Blizzard for voldsomme 68,7 milliarder dollar.

VMWare har opplevd dårlige omsetningstall i det siste, så oppkjøpet vil hjelpe dem, i det minste på kort sikt.

Dette er kjernevirksomhetene

Broadcom er kjent for å levere teknisk utstyr til IT-infrastruktur der de tilbyr produktene til bedrifter som opererer i segmentene datasenter, nettverk, programvare, bredbånd, trådløst utstyr og lagring.

Mange av dere har sikkert vært borti VMware som er kjente for virtuelle maskiner som kan kjøre Windows, Linux og macOS. De er også tungt inne i skyen og var det første selskapet som virtualiserte x86-plattformen.

Dette er noe av hva VMWare tilbyr:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse