appledropperfrontkameraprodusent
Apple går for første gang for en Sør-Koreansk produsent av sitt frontkamera (med autofokus) på iPhone 14 som lanseres i september. Illustrasjon: Technizo Concept

Annonse


Apple vraker iPhone 14-produsent

Apple velger for første gang et Sør-Koreansk selskap for produksjon av front-kameraet til årets iPhone-modeller.

Apple måtte kjapt endre planene sine

Dette fordi Apple så seg nødt til å droppe det kinesiske selskapet de egentlig skulle bruke, visstnok grunnet kvalitetsutfordringer.

Det er LG Innotek Apple skal ha valgt og selskapet har allerede startet arbeidet med å gjøre seg klare til masse-produksjon i tide til september-lanseringen av iPhone 14.

Japanske Sharp skal sammen med LG Innotek også levere front-kameraer.

Annonse


iPhone 14 sitt front-kamera får autofokus

Samtidig meldes det fra Sør-Korea at Apples plan var å ikke bruke LG Innotek som leverandør av front-kameraet før neste år, men måtte visstnok kjapt endre planer grunnet kvalitetsutfordringer.

Omstendighetene har endret seg siden iPhone 14. Enhetskostnadene for deler har økt på grunnet flere funksjoner, som å legge til en autofokusfunksjon til frontkameraet. Ifølge bransjen har enhetsprisen på iPhone 14-frontkameraet steget nesten tre ganger sammenlignet med tidligere modeller.

Korea IT News

Det er fra før av varslet at iPhone 14-serien kan bli rekord-dyr i Norge.

Korea IT News avslører at LG Innotek selv kan produsere brikkene for optisk bildestabilisering, flere PCB-ene og aktuatorer. Tidligere måtte de handle disse delene fra andre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse