deathstranding2bekreftet
Death Stranding 2 kommer om noen år, bekrefter skuespiller Norman Reedus som hadde hovedrollen i det første spillet fra 2019.

Annonse


Bekrefter oppfølger

Oppfølgeren til spesielle Death Stranding fra 2019, en suksess for Kojima Productions, er bekreftet av hovedrolleinnhaver Norman Reedus.

Death Stranding 2 er trolig minst tre år unna lansering

Det er til Leo at skuespilleren bekrefter at en oppfølger er under arbeid, men at de nettopp har startet på prosjektet.

Med andre ord er spillet langt unna, da Reedus sier det tok dem to til tre år å bli ferdig bare med “motion capture”-delen til det første spillet som har en Metacritic-poengsum fra kritikerne på 86 poeng for PC-versjonen.

Slik konkluderte vi i vår anmeldelse av spillet som vi ga 9 av 10:

“Det gode er at det virkelig er one-of-a-kind. Kojima Productions balanserer hårfint mellom det seriøse og det komiske. Menneskeheten er formelig utryddet, men se på den fine oterhatten Conan O’Brien har laget til deg! Det rare er at det funker. Det myker ting opp og gir det en følelse av at det fortsatt er mennesker å redde. Man kobler ikke sammen Amerika for kunnskapen og informasjonen, men for menneskene som bor der.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse