cyberpunk2077iunrealengine5
Om ikke CDPR har tid og mulighet, er det ikke umulig at hobby-utviklere prøver seg på sin egen versjon av Cyberpunk 2077 bygger med UE 5.

Annonse


Cyberpunk 2077 ser vanvittig ut i Unreal Engine 5

Det er ikke få av oss som drømmer om Cyberpunk 2077 bygget med Unreal Engine 5. Nå talentfulle utviklere forestilt seg hvordan spillet hadde sett ut med den nye generasjonen grafikk-motor.

Hvem tar på seg oppgaven å forvandle Cyberpunk 2077 til UE 5?

Det kan jo hende at vi om noen år får en “remake” av spillet i form av Unreal Engine 5? Det er ikke godt å si da det vil være et massivt prosjekt å gjennomføre, men det vil i det minste ta mindre tid enn å bygge et nytt spill fra bunnen av i UE 5. Det er ikke umulig at en gjeng hobby-utviklere ønsker å prøve seg etter å ha sett klippet under.

Vi er ikke helt sikre på hvordan de har fått til klippet under, utover at grunnmuren skal være UE 5 i kombinasjon med miljø-megapakker fra Epic sin grafikk-markedsplass, MetaHumans Creator (for ansiktene). VFX og Zbrush ble også brukt, så det er mulig det er noe “juks”, og at ikke alt kjører i sanntid.

CDPR kunngjorde nylig at The Witcher 3 for de nyeste konsollene, og PC, lanseres vinteren i år.

Annonse