wearosstrømmemusikkyoutubemusic
Endelig kan man strømme musikk direkte til en wear OS-klokke med YouTube Music med både operatørnett og WiFi.

Annonse


Stor nyhet for Wear OS-brukere

Endelig er det mulig for de med Wear OS på klokka å strømme lyd fra YouTube Music.

Strøm direkte på klokka

Det er jo nærmest sjokkerende at Googles eget klokke-OS ikke har hatt støtte for dette før nå, men bedre sent enn aldri. Det er støtte for både LTE og WiFi slik at man kan lytte til over 80 millioner låter.

Implementert er også en YouTube Music widget som gir hurtig-tilgang til sist spilte spilleliste og med mulighet til å bla i YouTube Music-siden.

Appen kommer også med Smart Downloads-funksjon som oppdaterer sangene du har lastet ned til klokka hver gang den er tilkoblet WiFi. Appen gir også personlige spillelister basert på lytte-historikk, så du kan finne den perfekte musikken til hva enn du gjør.

Google

Annonse