sonosraylansertnorskpris
Sonos Ray lanseres neste måned i Norge, mens Voice Control kommer til flere marked senere.

Annonse


Dette koster Sonos sin billige lydplanke i Norge

Sonos har endelig avduket Sonos Ray.

Ray er endelig offisiell

Dette er den kompakte lydplanken som ble lekket på forhånd. Sonos Ray kommer 7. juni og koster 2999 kroner.

Selskapet melder også at Roam kommer i tre nye farger: Olive, Wave og Sunset.

“Sonos Ray er en kompakt lydplanke med god lyd, som gjør det enkelt å starte på sitt første hjemmekino-oppsett eller bare for å forbedre TV-lyden.”

Annonse


“Sonos’ ekstremt bærbare smarthøyttaler, Sonos Roam, er nå tilgjengelig i tre nye farger: Olive, Wave og Sunset. Roams nye farger, som er påvirket av naturlig ro, kveldshimmelen og livet utendørs, er like fleksible som høyttaleren selv – de supplerer både innendørs og utendørs stil samtidig som de harmonerer med resten av Sonos-anlegget.”

Ray kan styres med TV-fjernkontrollen, Sonos-appen og AirPlay 2.

Legg til et par One-høyttalere i hjemmekinoanlegget ditt for å få surroundlyd eller koble til alle slags Sonos-høyttalere for multiromlytting.

Sonos

Dette melder Sonos om Ray:

  • Lyd som fyller hele rommet: Spesialkonstruerte lydbølgeledere sender lyden fra vegg til vegg, mens avansert databehandling plasserer elementene gjennom rommet, slik at det føles som om du sitter midt i handlingen. 
  • Presist balansert: Et nytt bassreflekssystem med en proprietær konstruksjon leverer heftige lavfrekvenser med perfekt vektet bass, mens tilpasset akustikk presist harmoniserer midtre- og høye frekvenser. 
  • Perfekt justert: Som alle Sonos-høyttalere, ble Ray justert med medvirkning fra Sonos Soundboard, en samling av ledere innenfor musikk, film og mer. Finjuster lyden enda mer med Trueplay for å skape den ideelle lytteopplevelsen for ethvert rom.
  • Forbedret lytting: Sonos’ Taleforbedring sikrer enda klarere dialog slik at du aldri går glipp av et ord, mens Nattlyd minsker intensiteten på kraftige lydeffekter slik at du ikke forstyrrer andre i hjemmet. 
  • Kompakt design: Enten du plasserer den på mediestativet eller setter den inni en TV-benk, føyer Rays diskrete og imponerende kompakte utforming seg inn i alle rom. 
  • Bærekraftig lyd: Ray har også en bærekraftig utformet innpakning, med en gaveeske og beskyttende puter som er laget i 100 % resirkulert papir. 

Også var det Sonos Voice Control

Sonos Voice Control ble også lekket på forhånd med personvern i sentrum:

Sonos Voice Control er en helt ny stemmestyring som leverer rask og trådløs kontroll over musikken og Sonos-systemet, uten at det går utover ditt personvern.

Sonos

Dette melder Sonos om Voice Control:

“Sonos Voice Control fungerer på alle stemmeaktiverte Sonos-høyttalere og behandler forespørsler i sin helhet på enheten. Ingen lyd eller transkripsjon sendes til skyen, lagres, lyttes til eller leses av noen. Sonos Voice Control er tilgjengelig på nye, stemmeaktiverte produkter og som en gratis oppdatering for eksisterende kunder. Sonos Voice Control er kompatibel med Sonos Radio, Apple Music, Amazon Music, Deezer og Pandora ved lanseringen, men flere vil følge etter.”

“Sonos Voice Control finner musikken du vil lytte til og behandler forespørsler i sin helhet lokalt på enheten, det gir raskere responstid og enkel oppfølging. Alt som trengs er å si «Hei, Sonos», så kan man følge opp uten å tenke på flere signalord. Akkurat som i Sonos-appen, kan man styre musikk og høyttalere i alle rom, enkelt flytte musikk rundt i hjemmet, lagre og like favorittsangene og mer.”

Voice Control lanseres i første rekke i USA fra 1. juni “og i Frankrike senere i år, flere markeder vil følge.”

Ny radiokanal

Til slutt er det kjent at Sonos har inngått samarbeid med Lorde:

“Sonos inngår samarbeid med Lorde for å debutere SOLARSYSTEM, en håndkuratert stasjon fra den Grammy-vinnende artisten på SonosRadio.”

Dette melder Sonos om Solarsystem:

“I dag offentliggjorde Sonos et nytt samarbeid med den prisvinnende artisten Lorde, og inviterte lyttere til å utforske den magiske verden som beveger, former og inspirerer henne, både hjemme og utendørs.

Fans kan slå på stasjonen for å høre sangene og historiene som påvirket stjernen på hennes egen Sonos Radio-stasjon, SOLARSYSTYM, eller legge ut på et stjernestrødd eventyr med hennes «limited edition» bæreveske for Roam, som feirer høyttalerens tre nye naturinspirerte fargetoner.

Med artistskapte stasjoner som oppmuntrer til musikalske oppdagelser, omfavner Sonos Radio gleden ved høyttalerlytting med originalt innhold som gjør at du føler deg sterkere koblet til musikken og musikerne du er glad i. “

Annonse


Annonse


Annonse