teliatvbox
Telia boxTV- og strømmeboks har stemmestyring og innebygget Chromecast.

Annonse


Telia med TV over trådløst nett og kjappere 5G-bredbånd

Telia lanserer TV over trådløst bredbånd på selskapets 4G- og 5G-nett.

4G er nok til TV

– Med TV fra Telia kan du med dine inkluderte TV-poeng enkelt velge og vrake blant populære strømmetjenester som Netflix, HBO Max, Viaplay og Paramount+, i tillegg til masse TV-kanaler og den beste sportsunderholdningen, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Om man bestiller pakken får man Telia box med på kjøpet. Dette er en TV- og strømmeboks med stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang til apper fra Google Playstore og støtte 4K-bildekvaliteten.

TV over mobil-nettet er støttet for samtlige av selskapets bredbånd-abonnement, både 4G og 5G. Også eksisterende kunder kan få TV-pakken.

Annonse


Øker hastighetene på 5G-bredbånd

Samtidig varsler Telia at de øker hastighetene på to av 5G-abonnementene fra henholdsvis 200 til 250 Mbit/s og fra 300 til 500 Mbit/s, “med uendret månedspris på førstnevnte abonnement”

Installasjonsavgiften reduseres samtidig fra 1999 kroner til 999 kroner. Telia sier at de som bestilles trådløst bredbånd og TV får redusert månedspris de første seks månedene og kostnadsfri installasjon.

Annonse