xbox12juni
Microsoft lover å vise frem en variert mengde med spill 12. juni.

Annonse


Det store Xbox-showet er 12. juni

Søndag 12. juni klokka 19:00 er det store Xbox og Bethesda spill-showet.

Følg med 12. juni klokka 19:00

Det er litt for tidlig å inkludere Activision Blizzard på samme måte som Bethesda her presenteres, men fordi det er rommet vi ser er det nok ganske stor sjanse for at vi får se gameplay fra Starfield, det nye romutforskspillet som etter planen skal lanseres lanseres 11. november i år.

“Showet vil vise frem utrolige spill som kommer fra Xbox Game Studios, Bethesda og fra våre partnere i hele verden.” Xbox sier det er snakk om et variert knippe spill til Xbox, samt Game Pass til PC og Xbox.

Pressekonferansen sendes på over 30 språk via følgende kanaler:

Annonse


Annonse


Annonse