trevorjacobflystyrt
Trevor Jacob iscenesatte det hele og opplevde aldri motor-svikt ifølge FAA. Bilde: Trevor Jacob

Annonse


OPPDATERT: Risikerer 20 år for dette YouTube-stuntet

Har du sett Trevor Jacob sin YouTube-video der han visstnok må berge seg selv og hoppe ut i fallskjerm grunnet påstått motor-havari?

Opprinnelig publisert 22. april 2022.

Oppdatert, 15. mai 2023, 11:08:

Det amerikanske justisdepartementet søker 20 år i fengsel for Trevor Jacob sitt vanvittige YouTube-stunt utført i 2021. Siden våren i fjor trodde ikke luftfartsmyndighetene på Jacobs forklaring om motor-trøbbel, spesielt fordi han ikke skal ha kontaktet noen for nødhjelp da hendelsen oppstod.

Annonse


Alt ble filmet

Det er en dramatisk video uten tvil, der den tidligere olympiske snøbrett-utøveren har kameraer både på flyet og seg selv mens flyet sakte men sikkert møter sitt endelikt i Los Padres nasjonal-skogen i Sør-California.

Klippet har rett under 2 millioner visninger siden opplastingen 24. desember, ikke så rart: hvem vil vel ikke se noen redde livet sitt på en så action-fylt måte?

Hevder det var et vel-regissert stunt for å tjene klikk

Men nå sås det tvil rundt hele opplegget, for de amerikanske luftfartsmyndighetene mener at Jacob regisserte det hele etter at de startet en etterforskning i januar.

“Federal Aviation Administration” har derfor inndratt pilot-lisensen til snowboarderen og at han var uforsiktig med måten han behandlet flyet og at han satte andres liv og eiendom i fare.

Annonse