metavrhodesettavslørt
Meta/Oculus sitt VR-hodesett lanseres i år og skal bygge en plattform for Meta sin store VR-satsing i mange år fremover. Konsept: Brad Lynch

Annonse


“Dette er Meta sitt nye hodesett”

Meta sitt nye hodesett lanseres i år.

Han er skråsikker

Bildene er ikke lekket fra Meta, men er basert på informasjon VR-ekspert Brad Lynch har skaffet til veie og videoklippet der man knapt kan skimte produktet.

Ifølge Lynch er han “250 prosent sikker” på at hodesettet blir seende slik ut og at navnet er Meta Cambria (tidligere bekreftet av Meta som du kan se i teaseren under) med internt kodenavn “SeaCliff”.

Lanseringen skal skje i år, og han har fått bekreftelse fra personer i produksjons-nettet at dette er nøyaktig hvordan hodesettet blir seende ut.

Annonse


Er planen at Oculus blir en del av Meta?

Dessverre kjenner ikke til Lynch spesifikasjonene, men designet gir inntrykk av at dette er en Pro-modell. Hva som skjer med Oculus fremover er ukjent: skal disse under Meta- eller Oculus-merkevare?

Teaseren er lagt ut på Oculus sin YouTube-kanal, noe som hinter til sistnevnte, men vi ser på det som sannsynlig at Oculus smelter helt sammen med Meta (før eller senere) som jo nå er et VR-selskap.