fifa-plus
FIFA Plus kommer med masse innhold – blant annet dokumentarer og direktesendte kamper.

Annonse


Lanserer FIFA Plus med tusenvis av direktesendte kamper

FIFA har lansert en gratis strømmetjeneste som tilbyr alt fra direktesendte fotballkamper til arkivert innhold (tenk fotballkamper fra VM og andre turneringer som daterer helt tilbake til 1950-tallet) og FIFA-originaler som nå i første omgang omhandler Ronaldinho og Dani Alves.

Vil pøse på med innhold

Tjenesten er gratis og tilgjengelig i både nettleser og på mobile enheter.

Blant innholdet vil man i løpet av 2022 oppleve 40 000 direktesendte fotballkamper fra 100 medlemsforbund verden over, deriblant 29 000 herrekamper og 11 000 fra damefotball. Nå i den første måneden vil det sendes 1400 kamper, mens tallet gradvis vil øke de neste månedene.

Gratis – enn så lenge

Nyheten er svært positiv for mange fotballelskere som nå får en plass for innhold som ikke har vært særlig enkel å oppdrive, blant annet VM-kamper, både i sin helhet og høydepunkter alene. Det er uvisst hvor lenge tjenesten vil forbli gratis – enn så lenge støttes den av reklamer som spiller i begynnelsen av kampene og dokumentarene.

Sannsynligvis åpner FIFA for utvidelse i fremtiden: allerede nå antyder FIFA Plus-sjef Charlotte Burr at de kommer til å ekspandere strategisk. Noe av dette kan ta form i at de entrer gamingmarkedet, og at de eksperimenterer med abonnementløsning avhengig av hvor industriens utvikling peker hen.

Annonse