unrealengine5xboxdemoapril2022
Gears of War-studioet til Microsoft, The Coalition, har jobbet med Unreal Engine 5 i over ett år og er klare til å demonstrere enda mer av hva de kan få til.

Annonse


Se hva Xbox gjør med Unreal Engine 5

Du kan tro det er spennende blant teknologi-teamene hos de store utviklerne som har fått lekt seg med Unreal Engine 5 i nesten ett år. Coalition har hatt tilgang i over ett år. Sist gang vi så en demo var i fjor sommer.

100 ganger høyere detaljnivå

Det nye The Witcher-spillet skal kjøre på Unreal Engine 5, det samme skal nye Tomb Raider som nettopp ble annonsert. Begge disse spillene er dessverre minst tre år unna lansering. Det er vanskelig å vente på å se den nye generasjonen spill. Unreal Engine 4 definerte jo en generasjon.

Nå som UE 5 er ferdigutviklet og lansert i endelig versjon til utviklere, vil det komme fler og fler teknologi-demoer. Sist ut er The Coalition som står for Gears-serien på Xbox og Windows.

Jobber helt sikkert med et nytt Gears-spill med UE 5

Det er “The Cavern Cinematic Tech Test” studioet nå viser frem med “film-kvalitet på teksturene” og “titalls millioner av polygoner”. Coalition sier at dette er et stort hopp frem da 100 x økningen i detaljer kan tegnes i sanntid.

Annonse


Demoen kan kjøres på Xbox Series X, men det er ukjent om klippet under er fra konsoll eller PC.

På spørsmål om det neste spillet sier de at “de ikke er klare for å snakke om sitt nye spill”. Så der er det i det minste en bekreftelse på at de jobber med noe, og vi tipper det er Gears med Unreal Engine 5. Serien trenger uansett et nytt spill til den nye generasjonen. Det siste spillet kom i 2019.

Her er UE 5-demoen fra i fjor sommer:

Annonse