mojovisionnestenklartilmennesketesting
Mojo Vision har inkludert et skikkelig visuelt grensesnitt for sine AR-linser, samt batteri og mye maskinvare ombord. Likevel må den kommunisere med en ekstra enhet man fester rundt halsen.

Annonse


AR-linsene er her

Mojo Vision har vist frem sin aller nyeste prototype av linsene Mojo Lens.

Livet etter AR-briller blir AR-linser

Lens er “akkurat” som en kontaktlinse, bare en god del stivere enn de vi er vant til for å rette synet.

Også Mojo Lens sikter seg inn på svaksynte der de ser for seg at brukere som ser dårlig kan ta bilder og zoome inn på bilder med linsenes grensesnitt som et lite kamera forsyner øynene med. Men her er det selvsagt uendelige av muligheter, inkludert kart og betaling, informasjon om ting rundt seg, meldinger og alt annet av hurtig-informasjon vi nå konsumerer på mobilen ved å se ned.

Disse er heller ikke godkjent at legemiddelverket i USA enda, så de som har testet dem har gjort det ved å holde dem tett mot øyet.

Annonse


Fullstappet av maskinvare – har øye-sporing og grensesnitt

Årets modell er ferdigutviklet i forhold til funksjoner. Modellen som nå demonstreres har et microLED-panel, kjapp trådløs data, batteri for strømlevering og retina-sporing. Sistnevnte er mulig fordi linsene har akselerometer, gyrometer og magnometer

Mojo Vision har ikke funnet ut hvordan de mest effektivt skal kommunisere med en mobil, så linsen må hente kraft fra en ekstern enhet, en liten datamaskin man fester rundt halsen, men som testere ikke har fått sett enda.

Hvor langt de er unna lansering av det endelige produktet vet vi ikke, men de har kommet langt, og planen er at Mojo Vision-sjef Drew Perkins skal teste dem først, etterfulgt av resten av leder-teamet.

Mojo Vision er ærlige på at de ikke har et ferdig produkt enda, men at teknologiene i linsene er ferdigspikret. Bilde: Mojo Vision

Annonse