intelarc3lansert
Intel har lansert inngangsmodellen til sitt GPU-univers for laptoper. I løpet av sommeren skal Intel konkurrere mot AMD og Nvidia på kraftige GPU-er til gaming-stasjonære og arbeidsstasjoner.

Annonse


Intel har entret gamet

Nå har Intel endelig lansert sine Arc-A GPU-er, og disse er for bærbare.

Intel har lansert sin Arc 3-serie for laptoper

DX 12-støtte er på plass, ray tracing er å finne og ytelsen er dobbel så god sammenlignet med Intel Xe, noe som ikke sier stort i forhold til topp-kort, men det vil være nok for en rekke spill, spesielt i 1080p.

Det er snakk om to modeller: A350M (seks Xe-kjerner – seks ray-tracing-kjerner) og A370M (åtte Xe-kjerner – åtte ray-tracing-kjerner).

Her snakker vi 25 w til 50 w, så dette er altså for tynne laptoper. Ønsker man mer kraft til sin laptop, og er interessert i å teste en “helt ny” produsent, må du vente til Arc 5 og Arc 7 som lanseres tidlig i sommer.

Annonse


Her er laptop GPU-ene til Intel.

Sjekk også ut Intels desktop-kort:

Et overblikk over teknologien i A-serien mobil-grafikk:

Også Intels AI super-sampling-teknologi XeSS lanseres i løpet av sommeren:

Herfra oppdaterer man drivere.

Det høres ut som Intel tenker på mer enn spill med Endgame

GPU-er i Arc-serien for gaming-desktops lanseres i andre kvartal, deretter følger Intel opp med GPU-er til arbeidsstasjoner i tredje kvartal.

En siste liten ting er “Project Endgame”. Tjenesten vil la kundene a tilgang til Arc GPU-en sin uansett hvor man er. Dette lanseres også senere i år, og vi håper det er mer enn en strømme-tjeneste for spill.

Intels egne test-tall:

Annonse