intelgeforceskjermkort
Nvidia sine GeForce-skjermkort kan i fremtiden produseres av Intel.

Annonse


Intel kan komme til å produsere GeForce RTX

Nvidia-sjef Jensen Huang sier at selskapet hele tiden ser på muligheten til å øke antallet produksjonspartnere.

Intel og Nvidia har trolig snakket om dette en god del

Nå har ikke de to blitt enige om noe konkret, men det ser veldig sannsynlig ut at det kommer til å skje, da Huang sier at han vet Intel er interesserte i at de skal bruke deres fabrikker for å produsere sine produkter og at Nvidia er “veldig interesserte i å utforske muligheten”.

Slik produksjon er veldig komplisert og det vil ta tid før de kommer i gang om de skulle bli enige om et produksjons-partnerskap. Interessant er det jo også at Intel snart debuterer med sine egne GeForce-utfordrere.

Når store selskap utrykker interesse så direkte, er det som regel slik at de to har snakket sammen en stund.

Annonse


Huang advarer Intel om at jobben ikke er for “sarte sjeler”

Huang sier at det å dele potensielle forretningshemmeligheter ikke er noe problem. Ifølge Nvidia-sjefen har både Intel og AMD vært kjente med selskapets produkt-planer i mange år allerede.

TSMC, som produserer for Nvidia nå, har en veldig utfordrende jobb forklarer Huang samtidig, og brukte derfor også tid til å poengtere at det ikke vil være lett for Intel å ta for seg en slik jobb – “dette er ikke en jobb for sarte sjelder”, forklarte han og sa at det handler om ledelse, kultur og kjerneverdier som må råde over teknologi og produkter.

Huang er samtidig imponert over hva Intel har gjort i det siste ved å fri som produsent av brikker for andre selskap:

“Jeg er oppmuntret av arbeidet som gjøres hos Intel, jeg tror dette er en retning de må gå, og vi er interessert i å se på prosessteknologien deres. Vi har et tett forhold med Intel; vi samarbeider med dem på tvers av en rekke forskjellige segmenter – på hver eneste PC, hver eneste bærbare, hver eneste PC og superdatamaskin, så samarbeider vi”.

Annonse