ios158batteri
Etter OS-oppdateringer tar det tid før systemet og appene er helt klare - man må derfor forvente dårligere batterilevetid i minst 48 timer etter installasjon.

Annonse


Det er neppe batteriproblemer med iOS 15.4 selv om brukerne klager

Hver gang det lanseres en ny iOS-versjon kommer det klager om dårlig batterilevetid.

Dette skjer hver gang

Det er ingen tvil om at det noen ganger er feil med programvareoppdateringer, det er godt kjent, men det er også slik at iOS som alle andre OS har indekseringstjenester som jobber i bakgrunnen – disse nullstilles i mange sammenheng ved installasjon, så også denne gang med iOS 15.4 (som ble lansert 14. mars), og meldingene har ikke latt vente på seg.

Det har blitt rapportert i en rekke medier om brukere som er frustrerte om at de mister mye batterilevetid rett etter installasjon, noe som peker i retning nettopp det at mobilens tjenester jobber i bakgrunnen.

Apple sier apper og tjenester må optimalisere seg

Det mest oppsiktsvekkende denne gang er at Apple faktisk tok seg tid til å svare en bruker, og det på Twitter, angående uroen om kjapp uttømming av batteriet.

Annonse


På Twitter svarte bruker en engstelig bruker at “det er normalt at apper og funksjoner trenger opp til 48 timer for å tilvenne seg etter en oppdatering”.

Det samme “problemet” er gjeldende på Android der man kan oppleve at det tar langt mer enn to døgn før brukeren opplever normal batterilevetid.

Skulle det vise seg å være noe unormalt med iOS 15.4, følger vi opp.

Annonse