trimblestedpresisandrekvartal
Trimble RTX har ikke noe med ray tracing å gjøre, men lover å forbedre steds-nøyaktigeten fem ganger bedre enn hva som er mulig på Android-brikkesett uten.

Annonse


Android-mobiler blir super-presise og det har mange fordeler

I løpet av de kommende månedene (innen andre kvartal) blir det mye enklere å finne igjen mobilen du har rotet bort om du har en med Snapdragon 8 Gen 1 eller Snapdragon 888, men det er ikke alt den nye teknologien vil hjelpe deg med.

Premium Android-mobiler blir fem ganger mer presise

Dette fordi Qualcomm nytter Trimble sin RTX GNSS-stedstracking slik at Android-produsenter og app-utviklere får tilgang til langt mer presis steds-informasjon – vi snakker her om opp til en meter nøyaktighet.

Det med app-støtte vil ha den hendige fordelen at tjenester som Uber og Lyft vil kunne finne passasjeren mye enklere. Alle som har bestilt transport i tettbygde steder vet hvor mye rot som kan oppstå når høye bygninger blokkerer for signalene, så vi håper de har løst også dette problemet.

Også for sjåfører blir hverdagen enklere da kart-apper blir så nøyaktige at de vil kunne fortelle deg i hvilken fil du bør ligge. Det er jo bare opp til utviklerne å være kreative med teknologiene, uansett app-segment, så det skal bli spennende å se hva de får til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse