VI STRØMMET – FORTNITE Kapittel 3 Sesong 2

Annonse


Fortnite er kommet ut med sesong 2 av kapittel 3, denne gangen er fokuset på “resistansen” med mange nye endringer i måten man spiller på.

Gikk du glipp av sendingen? Se den her, gjerne følg oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra klokken 20:00.

Fortnite er enn så lenge blitt mye mer likt andre Battle Royale spill i denne sesongen, med nye måter å bevege seg på: Vaulte over små hindringer, henge på og klarte opp kanter, sprinte og skli. Man har også et ekstra skjold og bygging er fjernet i “casual” moduser.

Ergo er “casual” blitt et mye mer taktisk spill hvor aim, reaksjoner og gjerne sniking er mer i fokus for oss som ikke er profesjonelle. Bygging er kun nå tilgjengelig i spillets mer konkurranse fokuserte moduser.

Historien som utspiller seg nå, er at “resistansen” er på et oppdrag i å få tilbake bygge mekanikkene i spillet. Så man skal ikke se bort fra at bygging kommer tilbake for fult i alle moduser i nær fremtid, mulig mid-season.

MARVEL har vært et stort fokus av Fortnite sine karakterer i det siste, og denne sesongen er Prowler og Dr. Strange i hovedfokus. Spider-Man ble lagt til i sesong én av kapittel tre med blant annet muligheter for å svinge seg rundt omkring på kartet. De har også overrasket med å hente karakterer fra andre spillserier, blant annet Jinx og nylig Vi fra League of Legends.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00, og bli gjerne med i discord gruppen vår.

Annonse