plutotvtilnorgemai
Pluto TV lanseres i Norge 18. mai med over 70 gratis-kanaler.

Annonse


Nå kommer gratis nett-TV til Norge med over 70 kanaler

“Pluto TV, et Paramount-selskap, annonserer i dag at den ledende gratis-strømmetjenesten lanseres i Norge, Sverige og Danmark den 18.mai”, meldes det i pressemeldingen.

Pluto tilbyr over 70 TV-kanaler gratis mot annonser

“Pluto TV i Norge vil tilby 70 tematiske og unikt kuraterte originalkanaler på tvers av flere sjangere, inkludert filmer, TV-serier, realityprogrammer, kjente barne- og familiefavoritter, sport, nyheter og mye mer. Innholdet inkluderer ikoniske titler fra Paramounts bibliotek, som Catfish The TV Show, South Park og Dora utforskeren, samt filmkanaler med fokus på sjangre som action, komedie og thrillere”, forklares det i pressemeldingen som legger til at:

“tjenesten vil tillegg inneholde en utvidet gratisseksjon dedikert til Viafrees beste og mest populære serier som Charterfeber, Eventyrlig Oppussing, Camp Kulinarus. Det vil også komme enda mer innhold fra internasjonale partnere som blir annonsert nærmere lansering.”

Man behøver ikke å registrere seg for å se, og man kan se i nettleseren (pluto.tv) og på:

  • Apple TV
  • Android TV
  • Amazon Fire TV
  • Chromecast
  • Samsung
  • LG
  • iOS- og Android-apper

Det er to måter å se på

Det er to måter å se på når tjenesten lanseres 18. mai: “seerne velge mellom to forskjellige seervalg, som begge er gratis, med mer enn mer enn 70 kurerte direkte, lineære kanaler og en egen on demand-seksjon fra Viafree.”

Noen kanal-liste har vi ikke, men det er skal tilbys innhold fra Paramounts egne merkevarer, “Viafree- favorittprogrammer og innhold fra tredjeparter gjennom partnerskap med ledende internasjonale og lokale utgivere, kringkastere og distributører med mål om å levere konstant ferskt og variert innhold”, som det heter i pressemeldingen.

Annonse