windows11nyttfornettbrett
Microsoft jobber med en Windows 11-versjon som er bedre på nettbrett. Hvor mye bedre gjenstår å se, men Android-brett setter nå nye standarder som utfordrer til Apple iPad.

Annonse


Windows 11 blir endelig nettbrett-vennlig, og du kan teste nå

Det var ikke så lenge siden vi publiserte vår test av Surface Pro 8 (vi har Surface Laptop Studio på vei), en maskin som nesten kunne holdt seg til å være en laptop.

Endelig gjør Microsoft det de har ventet med så lenge

En av hoved-grunnene til det i undertegnendes anmeldelse er mangelen på et berørings-vennlig grensesnitt. Microsoft fikk klart kalde føtter etter Windows 8 og ga opp hele greia, og samtidig rene nettbrett, med den effekten at de lenge tydeligvis ikke skjønte hvordan de skulle optimalisere grensesnittet for nettbrett, til nå. Det er i det minste hva vi håper, og vi tror det kommer flere endringer.

Det er en ny vår for Android-nettbrett, og det ser ut som at Microsoft gjør seg klare

Det er fint å se at Microsoft har fått tilbake selvtilliten, og at det kanskje kommer Windows-nettbrett? Android-nettbrett har en aldri så liten revolusjon med spesielt to som har store skjermer og smale rammer med et Android som er bedre på berøing på store skjermer enn tidligere, og det er Samsung Galaxy S8 Tab Ultra og Lenovo P12 Pro. Vi har begge inne til test, men vi har ikke mottatt tastatur for noen av dem, noe som kutter brukesområdene og komforten betraktelig.

Det er hauger med forbedringer og feilrettinger – sjekk dem ut.

Her kan du se hvordan Microsoft i dev-testversjon 22563, som også støtter ARM-enheter (ofte nettbrett), interessant nok, har designet en ny oppgavelinje for langt enklere finger-berøring:

Mer plass til widgets:

Juster Edge-faner enklere:

Windows 11-grensesnittet utnyttes flere steder:

Annonse