teslasteamspill
Teslas langsiktige plan er å gjøre det mulig å spille samtlige Steam-spill i de nye Tesla-ene, noe som uten tvil er mulig takket være 10 teraflop med RDNA 2-kraft.

Annonse


Målet er at alle Steam-spill kan spilles i en Tesla

Elon Musk har tatt til Twitter for å love noe igjen: Steam-spill på Tesla-er.

Presenterer ingen lovnader om når dette skal skje

Nå insinuerer vi ikke at han ikke får til ting, men ofte lover sjefen kjappere levering enn hva selskapene hans rekker å stable på plass.

Dog, denne gang presenterer “Muskern” ingen tidslinje, men sier at de jobber med å få til utvalgte Steam-spill til Tesla-er vs. samtlige av dem og legger til at alle spillene på Steam er det langsiktige målet.

Har 10 teraflop med kraft

En av de ultimate nerde-drømmene er å kunne spille Cyberpunk 2077 i en Cybertruck, og Musk beroliger alle nerders dypeste fantasier med å si at de hundre prosent skal få til det.

Annonse


Merk at dette er planer for de nyeste modellen med RDNA 2 (Xbox Series og Playstation 5)-grafikk, men kun 8GB RAM, en maskin som er såpass tungdreven at Tesla har måttet kuttet kjørerekkevidden for å kunne fordele nok batterikraft til den.

De nye Tesla-ene med RDNA 2, Model X og S, er allerede lovet de som forhåndsbestilte som kan forvente å få sine på tampen av året eller neste år. Musk uttalte nylig at det var «idiotisk» å stoppe produksjonen av de nåværende modellene.

Maskinen i de nye Tesla-ene har 10 teraflop med kraft, omtrent det samme som Playstation 5, men kun med 8GB RAM:

Annonse