elden-ring-ps4-ps5-xbox
"Elden Ring" er sammenlignet på tvers av ulike plattformer.

Annonse


Dette er beste konsoll å spille “Elden Ring” på – PS4 imponerer

Vi ble svært imponert over etterlengtede “Elden Ring” fra FromSoftware med lansering i morgen. Det var vi ikke alene om: spillet får toppkarakterer nærmest kastet etter seg fra de aller fleste nettsteder, med en samlet poengsum på 97 hos Metacritic.

Ser rålekkert ut – uansett plattform

Nå har det dukket opp en test av grafikken i spillet, der YouTube-kanalen Resero har satt forrige og nåværende generasjon med konsoller fra Sony og Microsoft opp mot hverandre. Konklusjonen er at Elden Ring er vakkert på samtlige konsoller – PS4, PS4 Pro og PS5 i tillegg til Xbox One, Xbox One X og Xbox Series S/X.

Overraskende bra på PS4

Skal du likevel gå for det beste av det beste innen grafikk på konsoll, så viser testen at PlayStation 5 er riktig vei å gå, der man får raskere ladetider i spillet, bedre ytelse og skyggekvalitet samt en generelt høyere standard på optimaliseringen. Slik er det i hvert fall uten at spillet har fått såkalt “first day patch”, en oppdatering som ofte går ut samme dag med nye lanseringer.

Det som overrasker i testen er at originale PS4, selv versjonen uten Pro-oppgradering, kjører spillet i ganske imponerende kvalitet. Det når likevel ikke helt opp til nåværende konsoller som oppnår høyere bildefrekvens og bedre detaljer i lys og teksturer.

“Elden Ring” lanseres i morgen på PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S og Xbox One.

Annonse