red-dead-redemption
Red Dead Redemption ser veldig vakkert ut i 4K og med ray-tracing.

Annonse


Slik tar de grafikk-mesterverkene til et nytt nivå

Om du har gått rundt og håpet på at Rockstar Games endelig lanserer en remaster-utgave av Red Dead Redemption fra 2010 så er du neppe alene.

Emulert på PC, 4K og ray-tracing

Digital Dreams har nemlig satt sammen en en hel video dedikert til hvordan Red Dead Redemption tar seg ut i 4K-oppløsning og med det såkalte “Beyond All Limits Ray Tracing”-filteret i emulatoren RPCS3.

Spillet ble lansert i 2010 til Xbox 360 og PS3, slik at man har hatt all grunn til å håpe at spillet kommer in ny drakt på nyere plattformer.

Noen er så ivrige at de har lagt ned egne ressurser i å utvikle noe som gir et forsmak på en eventuell remaster av klassikeren.

Annonse


God of War i 8K

Mens vi er på saken så kan det også være fett å få med seg God of War i 8K, med blant annet “ray-tracing”-effekt og større synsfelt, altså FOV. De har også lagt på en kamera-modifikasjon

Santa Monica Studios som er en del av Sony, lover flere forbedringer av PC-versjonen som ble lansert for litt siden, inkludert forbedret HDR-kalibrering og det at musepekeren noen gang forsvinner utenfor spill-vinduet.

Mange av oss har etterspurt fullskjermmodus, men det skjer ikke av ulike tekniske årsaker, uten at vi er helt sikre på hvorfor. Det spiller uansett ikke så mye rolle, da DX11-versjonen spiller kjører støtter både V-Sync og G-Sync i “borderless fullscreen”.

Annonse