CDPR-rebel-wolves
CDPR-veteraner har startet utviklingen av et RPG-spill, her er det første konseptbildet.

Annonse


CDPR-veteraner har supergode nyheter til The Witcher 3-fans

En gjeng med lang fartstid i polske CD Projekt Red har gått sammen og opprettet et eget spillstudio kalt “Rebel Wolves”. På onsdag ga de for første gang et lite innblikk i hva som er på vei, og det som er på vei er svært gode nyheter for tilhengere av storsuksessen The Witcher 3: Wild Hunt.

Spirituell oppfølger til The Witcher 3

The Witcher 3-fans bør være glade av den enkle grunn at “Rebel Wolves” sitt første spill minner veldig om en slags spirituell oppfølger til det svært suksessfulle spillet fra 2015. I en e-post beskriver medgrunnelggerne Konrad Tomaszkiewicz og Jakub Szamalek det nye, ikke-navngitte spillet som et “dark fantasy, historiefokusert RPG-spill i åpen verden”. Begge har jobbet med The Witcher 3 og Cyberpunk 2077, og har lagt igjen mange år i CD Projekt Red før de nå satser for seg selv.

Spillet skal ifølge de to grunnleggerne av studioet Rebel Wolves ha et omfang som minner om Blood and Wine-utvidelsen til The Witcher 3, men at det skal være mye mindre ikke-lineært. Spillet skal etter planen lanseres på både PS5 og Xbox Series X/S, og PC.

Beskyldt for mobbing

Ikke overraskende så er spillet til Rebel Wolves et godt stykke unna i tid. Tomaszkiewicz skriver at de tar sikte mot lansering i 2025, og at de i månedene som kommer vil være opptatt med å ansette utviklere. Målet skal være omkring 80 personer i det som blir et spillstudio i mellomstørrelse. De er aktivt på utkikk etter forretningspartnere for prosjektet, som inntil videre finansieres av medgrunnleggeren alene.

Det hører til historien at Tomaszkiewicz var produksjonssjef for Cyberpunk 2077, og at han i denne rollen ble beskyldt for mobbing, etterfulgt av en intern etterforskning og en avgjørelse der kommisjonen ikke hadde funnet ham skyldig i anklagene.

Annonse