galaxys22tabs8lansert
Galaxy S22-serien og Tab S8 lanseres 25. februar.

Annonse


Dette er Galaxy S22 og Tab S8 – vi har priser og norsk lanseringsinformasjon

Nå har Samsung endelig avslørt sin nye S22-serie og tre nye nettbrett i Tab S8-serien.

Oppdatert, 16:33:

Vi har heller ikke hørt noe om å bruke nettbrettene som ekstra skjerm med Windows. Det er mulig vi får vite mer snart.

Oppdatert, 16:16.

Annonse


Det er merkverdige lite informasjon om RDNA 2-brikken som er å finne (?) i Samsungs “avanserte 4nm prosessor – Exynos 2200”, men vi regner med å få vite mer i morgen.

Oppdatert, 16:02:

Du kan følge eventet her:

Dette er Galaxy S22-serien

Samsung innleder med kamera-egenskapene, så dette er et tydelig i fokus:

“Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra er utformet for å leverere kameraopplevelser på neste nivå. Med Galaxy S22-seriens revolusjonerende nye nattfotografi-funksjoner (Nightography), 23 prosent større pixler2 og Adaptive Pixel-teknologi, er ditt kamera utformet for å slippe inn mer lys, vise flere detaljer og fange farger som får ditt innhold til å stikke seg ut, selv i mørket.

Både Galaxy S22 og S22+ er bygget med et kraftfullt 50MP-hovedkamera, 10MP telelinse og 12MP ultravidvinkel linse, slik at du alltid får bilder av høyeste kvalitet. Samsung Galaxy S22 Ultra er bygget med et 108MP hovedkamera, 12 MP ultravidvinkelkamera, samt dobbelt sett med 10 MP telefotokameraer med Samsungs største pixelsensorer hittil, som gjør det mulig for kameralinsene å fange mer lys og data. Dette optimerer lyset og detaljene i dine videoklipp. Dessuten hjelper S22 Ultras avanserte Super Clear Glass-objektiv deg med å unngå lysrefleksjoner i dine bilder og videoer.”

For å skape ett penere og mer forfinet utseende er Samsung Galaxy S22 og S22+ bygget med en distinkt flatskjerm, komplett med ett luksuriøst glass og en myk finish. Nå er kamerahuset i S-serien utformet for å matche fargen på telefonenes bakside, og med en tynn og symmetrisk metallramme for ett sømløst utseende. 

Samsung

Lanseringen er 25. februar, og her er prisene:

  • Samsung Galaxy S22 veiledende ca pris fra 9 490 kroner
  • Samsung Galaxy S22+ veiledende ca pris fra 11 490 kroner
  • Samsung Galaxy S22 rek. ca pris Ultra fra 13 490 kroner

Kraft og ytelse

“Å streame en serie eller film kommer til å se enda bedre ut med Galaxy S22, S22+ og S22 Ultras vakre skjermer. Alle enheter er utstyrt med en dynamisk AMOLED6 2X, utformet for det beste innenfor spill og streaming.

Uansett om du velger Galaxy S22s premiumskjerm på 6,1 tommer, Galaxy S22+s 6,6-tommer8 eller Galaxy S22 Ultras oppslukende 6,8-tommers skjerm, er hver skjerm bygget med en intelligent Vision booster-teknologi som automatisk justerer skjermen etter lysnivået rundt deg og forbedrer derfor fargekontrasten.

I tillegg har våre forbedringer av maskinvareytelsen forbedret skjermens lysstyrke – S22 har en maksimal lysstyrke på opp til 1 300 nits mens S22+ og S22 Ultra har hele 1 750 nits”.

Som en del av Samsungs forpliktelse til å gi brukerne beste mulige mobile ytelse og opplevelse kommer hele Galaxy S22-serien til å støttes opp av fire generasjoner av Android OS- oppgraderinger

Samsung

Om du ønsker deg Note-serien tilbake, ser det dårlig ut, for som tidligere lekket støtter S-serien for første gang S Pen:

“For første gang noensinne kommer den innebygde S Pen til en S-serie – og det er den raskeste og mest responsive S-Pen hittil. Med 70 prosent mindre forsinkelse12 kan du skrive og tegne mer naturlig på S22 Ultras store skjerm og utforske apper på nye måter. Med S Pen blir S22 Ultra mer enn bare en telefon og muliggjør nye måter å være kreativ på.”

Dette er tre nye Galaxy Tab S8-modeller

“Vi bruker i dag nettbrett mer enn noensinne når det kommer til videosamtale og streaming. Hver Galaxy Tab S8 tilbyr en forbedret videoopplevelse med ultravidvinkel frontkameraer, en tremikrofonkombinasjon og intelligent automatisk1 innrammingsteknologi for å hele tiden sette deg i sentrum av bildet for en profesjonell opplevelse av videosamtaler.

Den nye Tab S8-serien tilbyr forbedrede multitaskingfunksjoner med smarte løsninger slik at man kan jobbe i flere apper samtidig2, Samsung DeX, sikker og enkel fildeling med passordbeskyttet Quick Share3, kraftfull produktivitet med en ny rask 4nm-prosessor og en S-Pen som inngår når du kjøper nettbrettet. Alt dette pakkes inn i Samsungs tynneste Galaxy Tab hittil, laget med Armor4 Aluminium, for smidigere mobilitet og bærbarhet”.

Den nye Tab S8-serien tilbyr forbedrede multitaskingfunksjoner med smarte løsninger slik at man kan jobbe i flere apper samtidig, Samsung DeX, sikker og enkel fildeling med passordbeskyttet Quick Share, kraftfull produktivitet med en ny rask 4nm-prosessor og en S-Pen som inngår når du kjøper nettbrettet. Alt dette pakkes inn i Samsungs tynneste Galaxy Tab hittil, laget med Armor Aluminium, for smidigere mobilitet og bærbarhet.

Samsung

Giga-skjerm

Som lekket i forkant, har den største modellen et usedvanlig stort panel (de to andre er utstyrt med 11″ og 12,4″):

“Galaxy Tab S8 tilbyr en unik opplevelse med sin store 14,6-tommer Super AMOLED-skjerm og 120Hz oppdateringsfrekvens. Den har tynn ramme for maksimal skjermopplevelse og displayet inngår i det tynneste, letteste og sterkeste designet Samsung kan tilby til nå. Beskyttet av en Armor Aluminium- ramme som er over 30 prosent mer ripe-bestandig og 40 prosent mindre utsatt for å bøyes enn sin forgjenger.

Galaxy Tab S8 Ultra er utstyrt med doble 12MP-frontkameraer som gir profesjonell 4K-videokvalitet6, samt tre presisjonsmikrofoner som bruker avansert støyreduksjonsteknologi for å forhindre uønsket bakgrunnsstøy. Quad-høyttalere med Dolby Atmos, som finnes på alle tre Galaxy Tab S8-modellene, sikrer også utrolig lyd.”

Lanseringen er 25. februar, og dette er prisene:

  • Samsung Galaxy Tab S8 veiledende pris fra 8 490 kroner
  • Samsung Galaxy Tab S8+ veiledende pris fra 10 490 kroner
  • Samsung Galaxy Tab S8 Ultra veiledende pris fra 12 990 kroner

Annonse