battlefielf2042stuperhemmeligstudiokanredde
Battlefield 2042 får kritkk for tekniske feil, alt for store kart uten variasjon og gjemmesteder, mangel på VoIP og server-meny.

Annonse


Et hemmelig studio kan redde Battlefield 2042

1.februar ble det kjent at Dice utsetter første sesong til sommeren i år for å fokusere på å gjøre spillet bedre. De har også sagt at de ønsker å være mer åpne og kommunisere mer om hva som er planene fremover. Begge deler høres fornuftig ut, så hvorfor ikke starte nå?

EA og Dice har ingen tid å miste

Spillerne var ikke så veldig happy for avgjørelsen. Årsaken er nok at mye av dette kommer for sent, i tillegg til at det fremdeles ikke finnes en større plan for å godgjøre fansen – i det minste er ikke noe slikt kommunisert eksternt at det er større endringer på vei før sommeren.

Se statistikken for de de siste syv dagene. Som du ser knuser Battlefield V 2042:

Battlefield V er med stor margin per de siste syv dagene mye mer populært enn 2042. Bilde: Steamcharts.com

Dette er ikke tiden å være diffus

Men nå er det nytt håp, og det i form av et hemmelig studio som visstnok elsker merkevaren.

Det er Marcus Lehto, regissør for Battlefield-serien, som sier at “vi er glade for at vi jobber med mange talentfulle utviklere hos EA, Ripple Effect og også med et ikke-navngitt Seattle-studio som virkelig bryr seg om Battlefield”. Det er Lehto selv som er sjef for det nye studioet som nok er under EA.

Annonse


Dette er i seg selv en merkelig tweet av to grunner: 1) fansen hungrer etter nyheter som kan gi dem håp, 2) tweeten avslører ingen planer utover at et eller annet studio brenner for Battlefield og har lyst å gjøre det bedre.

Spør du oss er dette tiden å forklare så konkret som mulig hva de ønsker å gjøre før alle spillerne forsvinner, og de bør nok avsløre hvilket studio de hinter til snarest om de de ønsker å berge spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse