app-store
Fremover tillater Apple private apps i App Store, som kun kan lastes ned med en direktelink.

Annonse


Nå er de ikke lik seg selv – tillater ny type apps på App Store

Apple introduserer en ny funksjon til App Store som tillater private apps, ifølge dokumentasjon MacRumors har kommet over.

Støttes i alle land

Funksjonen beskrives av Apple selv i et støttedokument på utviklernettsiden dere, og kan altså bidra til å gjøre app-plattformen mer ryddig, ettersom de private applikasjonene kun blir tilgjengelig gjennom en nedlastningslink.

Det å legge ut en ikke-offentlig app kan være aktuelt for utviklere av programmer som ikke er myntet på allmenn bruk, for eksempel i tilfeller med organisasjoner, spesielle arrangementer, studier og som en ressurs for butikkselgere blant annet.

Gjelder både nye og gamle apps

MacRumors skriver at samtlige land som har App Store vil ha støtte for private applikasjoner.

Utviklere av både eksisterende og nye applikasjoner kan søke om å få appen privatlistet, og dersom dette innvilges så er det kun de med tilgang til linken som får laste ned applikasjonen. Apple understreker at funksjonen ikke er ment for å betateste applikasjoner: programmet det søkes godkjenning for må være i sin ferdigutviklede versjon, klar for distribuering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse