BattleBitRemastered
"BattleBit Remastered" hadde på et tidspunkt flere aktive spillere enn Battlefield 2042. "Clownfield 2042" er et annet spill i samme sjanger som mobber Battlefield 2042 og som får gode kritikker fra frustrerte Battlefield-fans.

Annonse


“Fattigmanns Battlefield” er gratis og har flere spillere enn 2042

BattleBit Remastered har til tider flere spillere enn giga-produksjonen Battlefield 2042, og det er ikke det eneste spillet som har suksess etter katastrofe-lanseringen fra EA/Dice.

“BattleBit Remastered” hadde flere spillere

Spillet er foreløpig i lukket beta (du kan be om tilgang – nåværende test-runde varer til 22. januar), og hadde på et tidspunkt flere sanntids-spillere enn Battlefield 2042.

Kjemp på store kart med kjøretøy, båter og luft-støtte. Skap din egen strategi for å vinne i en verden der nesten alt kan ødelegges.

Okyanus Mutlu, utvikler og utgiver

BattleBit er som navnet tilsier et lav-polygon spill, men man kan ødelegge omverdenen og det er støtte for mange spillere.

Bilde: Tom Henderson

Klovnekamp 2042

Clownfield 2042 (7,50 kroner) er et annet spill med lave polygon-tall som har stor suksess nå som spillere ser etter alternativer.

Clownfield 2042 er en FPS hvor du tar rollen som en ikke-klovn, utstyrt med nok arsenal til å kjempe mot alle og vinne fronten. Etter 2022-kryptokrasjet forårsaket av NFT-er, kollapset flertallet av nasjoner og en forening av “No-Clowns” ble dannet. Du er en av dem: bevæpne deg og gjør deg klar for krig.

Riverside Sports

Denne “versjonen” av Battlefield 2042 ble lansert 31. desember i fjor og har “veldig positive” tilbakemeldinger på Steam.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse