iphone-apple
Først nå oppdager folk at de ikke har støykanselleringsfunksjonen på iPhone 13-modellene sine.

Annonse


Ingen fant ut at iPhone 13 mangler dette før nå

Har fjernet knapp

iPhone 13 har rukket å være ute på markedet i flere måneder, men det først nå man har funnet ut at telefonen mangler noe som var tilstede i eldre modeller, nemlig funksjonen for støyreduksjon under telefonsamtaler. Funksjonen er vanligvis aktivert som standard, og har som mål å dempe bakgrunnsstøy fra omgivelsene når man holder telefonen opp mot øret.

Til å begynne med så ble det meldt som en sannsynlig feil eller bug. Flere brukere publiserte innlegg på diverse Reddit-forumer der de slet med å finne knappen for å skru av funksjonen i de tilfelle de trengte dette.

Oppgir ikke årsak

Og kort tid etter har nå Apple altså bekreftet at dette ikke er en glipp – de har fjernet funksjonen selv. Det kommer frem i en meldingsutveksling mellom Apple og en bruker som savner funksjonen, der selskapet forteller at støyreduksjonsfunksjonen er fjernet, uten å oppgi årsaken til dette.

Inntil Apple eventuelt velger å snu på beslutningen så er det eneste alternativet å aktivere funksjonen for stemmeisolering i kontrollsenteret.

Annonse