bitcoin
Twitter-grunnlegeren Jack Dorsey annonserer at det nye selskapet hans Block er i gang med å utvikle et åpent system for Bitcoin-mining.

Annonse


Slik skal Twitter-grunnleggeren gjøre Bitcoin “mainstream”

I oktober annonserte Jack Dorsey gjennom det nye selskapet sitt Block at de hadde planer om å gjøre bitcoin-graving bedre.

Vil lage et åpent system

Nå melder han på Twitter, plattformen som han selv grunnla, at arbeidet med å effektivisere bitcoin har startet. De har satt sammen et team med ingeniører og er i en fase der de vurderer potensielle partnere de kan hente til prosjektet.

https://twitter.com/jack/status/1449110241325551616?s=20

Arbeidet vil være i form av å utvikle et åpent system for graving av bitcoin. Dette innebærer ifølge maskinvaresjefen deres Templeton Thomas at man gjør graving mer distribuert og effektiv langs hele kjeden – fra kjøpsprosessen til det å sette opp systemer, holde systemene ved like og selve gravingen. Block retter seg mot de problemene man typisk assosierer med bitcoin og andre kryptovaluater.

Derfor starter noe av arbeidet med å lage et solid system som avklarer standardproblemer som oppstår når man setter opp et “mining-rig” – spesifikt problemer relatert til temperatur og støv.

Annonse


Eier milliarder i bitcoin

Twitter-grunnleggeren som nå har grunnlagt Block har lenge vist at han har stor tro på bitcoin. Han har også gått så langt som å si at bitcoin en dag vil erstatte dollar, med store investeringer i kryptovaluten. Engadget skriver at Block holder på 8027 bitcoin, tilsvarende tre milliarder kroner.

På ITavisen finner du også flere guider til kjøp og salg av krypto. Klikk her for å lese mer:

Annonse